Het Corona virus

UPDATE 05-10-2020

Vanaf 05-10-2020 heeft FysioVessem/FysioDuizel het dringende verzoek om een mondkapje te dragen.

Nogmaals het verzoek om u eigen handdoek mee te nemen.

Ontsmet uw handen bij binnenkomst.

Zie nogmaals de huisregels onder het kopje update 03-05-2020.

We hanteren onze normale openingstijden.

UPDATE 03-05-2020

We hebben groen licht gekregen van het KNGF en het RIVM. Vanaf maandag 04-05-2020 zijn we weer open voor behandelingen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat de behandelingen op een verantwoorde en veilige manier hervat of gestart kunnen worden.

U mag niet worden behandeld indien :

 1. u een of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden).
 2. u de afgelopen 24 uur symptomen heeft gehad.
 3. u huisgenoten of gezinsleden heeft met koorts en/of benauwdheidsklachten.
 4. er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona is vastgesteld.

Indien bovenstaande 4 punten niet op u van toepassing zijn dan mag u dus contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Wij hebben ook uw hulp nodig. Daarom vragen wij u:

 1. uw handen te desinfecteren of te wassen bij binnenkomst.
 2. uw eigen handoek(en) mee te nemen.
 3. zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet.
 4. om alleen te komen.
 5. om maximaal 5 minuten voor uw behandeltijd aanwezig te zijn.
 6. te hoesten en te niezen aan de binnenzijde van uw elleboog en papieren zakdoekjes te gebruiken.
 7. geen handen te schudden.
 8. om 11/2 meter afstand in acht te nemen.
 9. uw eigen drinken mee te nemen als u tijdens de behandeling/training wilt drinken.

Onze werkschema’s en ruimtes zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat u niet of nauwelijks anderen zult treffen in de praktijk.

Het kan zijn dat uw therapeut persoonlijke beschermingsmiddelen draagt. Dit is zeker niet altijd noodzakelijk maar hangt af van de situatie.

Voor kwetsbare mensen is er de mogelijkheid om aan huis te behandelen. Overleg dit met uw therapeut.

Mocht u het antwoordapparaat krijgen dan kunt u een boodschap achterlaten en krijgt u dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag een bericht van ons terug. Ook kunt u een app of sms achterlaten op 06-30116111. Ook dan krijgt u dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag een bericht van ons terug.

Heeft u vragen dan horen we het graag!

Bertine, Elle, Nicole en Mila.

UPDATE 29-04-2020

De fysiotherapie is in de afgelopen weken veranderd van een contactberoep naar het bieden van hulp op afstand. Het KNGF en het RIVM zijn samen druk in overleg hoe we verantwoord de fysiotherapeutische zorg weer op mogen gaan schalen. We verwachten hier een dezer dagen meer duidelijkheid in te krijgen. Zodra we groen licht krijgen van de overheid staan wij weer voor u klaar! Tot die tijd zijn wij u nog steeds graag telefonisch van dienst. Ook is er de mogelijkheid voor videoconsulten. Op die manier kunnen wij u op afstand blijven adviseren, informeren en oefeningen verstrekken, zodat u zelf aan uw herstel kunt blijven werken.

Wij houden momenteel iedere werkdag een telefonisch spreekuur tussen 10.00-12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat en nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

U kunt ook een app of sms sturen naar 06-30116111. Ook dan krijgt u dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag een antwoord van ons.

Wij vragen nog even uw geduld en hopelijk tot snel.

Bertine, Elle, Nicole en Mila.

UPDATE 23-03-2020

FysioVessem/FysioDuizel blijft ook tijdens de Corona crisis voor u klaar staan!

Landelijk is 23-03-2020 echter het besluit genomen dat er geen fysiek contact meer mag plaatsvinden tussen de fysiotherapeut en patiƫnt. Tot onze spijt moeten wij u dus mededelen dat de praktijk tot en met in ieder geval 28 april gesloten moet blijven voor bezoekers (zowel individueel als in groepsvorm). Dit naar aanleiding van de verscherpte maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn genomen.

Er is alleen nog een mogelijkheid open gehouden om behandelingen, die niet uitgesteld kunnen worden te geven. Dit is enkel alleen in overleg met en op nadrukkelijk verzoek van de arts. Dit onder de strikte voorwaarden dat de juiste beschermingsmiddelen daartoe aanwezig zijn.

We zijn dagelijks bereikbaar. We houden telefonisch spreekuur iedere werkdag tussen 10.00-12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een bericht achter laten op ons antwoordapparaat en nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

Tevens is er de mogelijkheid voor telefonische of consulten per video. Als het nodig is kunnen we u zo op afstand blijven adviseren, informeren en bijvoorbeeld oefeningen verstrekken.

Ook buiten het telefonisch spreekuur kunt u contact opnemen met ons:

U kunt een app of sms bericht sturen naar 06-30116111.

U kunt een mail sturen naar info@fysiovessem.

Ook bij de app/sms berichten of een mailtje krijgt u dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag een berichtje van ons terug.

Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor leuke beweegtips en adviezen!

Wij hopen op uw begrip en wensen u allemaal veel gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf, blijf goed in beweging en hopelijk weer tot snel.

Bertine, Elle, Nicole en Mila.