Het Corona virus

FysioVessem/FysioDuizel blijft ook tijdens de Corona crisis voor u klaar staan!

Landelijk is 23-03-2020 echter het besluit genomen dat er geen fysiek contact meer mag plaatsvinden tussen de fysiotherapeut en patiƫnt. Tot onze spijt moeten wij u dus mededelen dat de praktijk momenteel tot in ieder geval 6 april gesloten moet blijven voor bezoekers (zowel individueel als in groepsvorm). Dit naar aanleiding van de verscherpte maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn genomen.

Er is alleen nog een mogelijkheid open gehouden om behandelingen, die niet uitgesteld kunnen worden te geven. Dit is enkel alleen in overleg met en op nadrukkelijk verzoek van de arts. Dit onder de strikte voorwaarden dat de juiste beschermingsmiddelen daartoe aanwezig zijn.

We zijn dagelijks bereikbaar. We houden telefonisch spreekuur iedere werkdag tussen 10.00-12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een bericht achter laten op ons antwoordapparaat en nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

Tevens is er de mogelijkheid voor telefonische of consulten per video. Als het nodig is kunnen we u zo op afstand blijven adviseren, informeren en bijvoorbeeld oefeningen verstrekken.

Ook buiten het telefonisch spreekuur kunt u contact opnemen met ons:

U kunt een app of sms bericht sturen naar 06-30116111.

U kunt een mail sturen naar info@fysiovessem.

Ook bij de app/sms berichten of een mailtje krijgt u dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag een berichtje van ons terug.

Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor leuke beweegtips en adviezen!

Wij hopen op uw begrip en wensen u allemaal veel gezondheid toe. Zorg goed voor uzelf, blijf goed in beweging en hopelijk weer tot snel.

Bertine, Elle, Nicole en Mila.