Over ons

Bertine Peters

Mijn naam is Bertine Peters. In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2004 heb ik de opleiding Manueel Therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. In hetzelfde jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik besloten om als zelfstandig fysiotherapeut aan het werk te gaan in ons dorpje Vessem. In 2013 heb ik de opleiding Dry Needling Systems gevolgd. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het bewegen van het menselijk lichaam en hoe het menselijk lichaam in staat is om te herstellen. Samen met het leuke contact dat je met je patient opbouwt maakt fysiotherapeut het beroep voor mij!

Elle Bartels

Mijn naam is Elle Bartels. Ik kom uit het dorpje Wintelre en werk vanaf 2011 bij FysioVessem. In 2015 heb ik de opleiding Master Manueel Therapie afgerond. Daarnaast ben ik gecertificeerd Flexchairtrainer en heb ik de cursus Medical Taping gevolg. Ik vind het iedere dag weer leuk om met patiënten aan de slag te gaan.  De combinatie van zelf met mijn handen bezig te zijn, de patiënt actief te laten deelnemen aan zijn/haar herstelproces en de sociale interactie maakt dat het iedere dag weer fijn is om aan het werk te gaan.

Nicole der Kinderen

Mijn naam is Nicole der Kinderen. Ik kom uit Middelbeers en werk vanaf 2016 bij FysioVessem. Ik ben met name gespecialiseerd in het begeleiden van zowel orthopedische als neurologische revalidatie trajecten. Ik heb de opleiding Medical Taping afgerond in 2016. Mijn voornaamste uitdaging ligt in het met de patient samen op zoek gaan naar actief herstel. Om die reden ben ik ook gestart met de master opleiding Sportfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort. Zelf doe ik fanatiek aan volleybal.

Van links naar rechts: Nicole, Bertine en Elle

BIG-registratienummers:

Bertine Peters: 99047383004

Elle Bartels: 29914429604

Nicole der Kinderen: 99920753904

AGB-code praktijk: 04040324