Over ons

Bertine Peters

Mijn naam is Bertine Peters. In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2004 heb ik de opleiding Manueel Therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. In hetzelfde jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik besloten om als zelfstandig fysiotherapeut aan het werk te gaan in ons dorpje Vessem. In 2013 heb ik de opleiding Dry Needling Systems gevolgd. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het bewegen van het menselijk lichaam en hoe het menselijk lichaam in staat is om te herstellen. Samen met het leuke contact dat je met je patient opbouwt maakt fysiotherapeut het beroep voor mij!

Elle Bartels

Mijn naam is Elle Bartels. Ik kom uit het dorpje Wintelre en werk vanaf 2011 bij FysioVessem. In 2015 heb ik de opleiding Master Manueel Therapie afgerond. Daarnaast ben ik gecertificeerd Flexchairtrainer en heb ik de cursus Medical Taping gevolg. Ik vind het iedere dag weer leuk om met patiënten aan de slag te gaan.  De combinatie van zelf met mijn handen bezig te zijn, de patiënt actief te laten deelnemen aan zijn/haar herstelproces en de sociale interactie maakt dat het iedere dag weer fijn is om aan het werk te gaan.

Nicole der Kinderen

Mijn naam is Nicole der Kinderen. Ik kom uit Middelbeers en werk vanaf 2016 bij FysioVessem. Ik heb de opleiding Medical Taping afgerond in 2016 en mijn diploma Master Sportfysiotherapie behaald in 2020. Mijn voornaamste uitdaging ligt in het met de patiënt samen op zoek gaan naar actief herstel. Een groot gedeelte van de dag kunt u mij vinden in onze sport/fitnessruimte waar ik mensen begeleid in onder andere het herstel na operaties en sportblessures.  Zelf doe ik fanatiek aan volleybal.

Mila de Brouwer 

Mijn naam is Mila de Brouwer. Ik kom uit Hilvarenbeek en werk vanaf 2019 bij FysioVessem. Ik ben met name geïnteresseerd in de samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting: de psychosomatiek. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding de cursus Medical Taping afgerond. Iedere dag help ik met plezier patiënten om te werken aan hun herstel. De afwisseling tussen hands ons werken, gedragsverandering en samenwerken met de patiënten, zorgen ervoor dat ik iedere dag een fijne en voldane werkdag erop heb zitten.

 

Linksboven Elle, linksonder Mila, rechtsboven Bertine, rechtsonder Nicole

BIG-registratienummers:

Bertine Peters: 99047383004

Elle Bartels: 29914429604

Nicole der Kinderen: 99920753904

Mila de Brouwer: 29926572504

AGB-code praktijk: 04040324